Najkrajšie fasády opäť aj zo Slovenska

Súťaž o najkrajšiu európsku fasádu Life Challenge 2018


Po dvoch úspešných ročníkoch súťaže v rokoch 2014 vo Viedni a 2016 v Madride, poputuje ocenenie Life Challenge 2018 dňa 14. júna 2018 do Reduty - budovy Slovenskej filharmónie v Bratislave.
Viac ako 300 prihlásených projektov bude posudzovať nezávislá odborná porota v 6 kategóriách:


  1. Rodinný dom 
  2. Bytový dom 
  3. Nebytová stavba 
  4. Zateplený objekt 
  5. Renovácia historických objektov 
  6. Špeciálna kategória: „Štruktúra podporuje dizajn“

Ocenená fasáda zo Slovenska

Bratislava je domovským mestom jednej z najúspešnejších a najambicióznejších Baumit krajín v koncerne. Preto nebolo veľkým prekvapením, že Slovensko získalo s projektom Škôlka nad vinicou Limbach z ateliéru architekti.sk hlavnú cenu Life Challenge Award 2016. Príbeh tak pokračuje ďalej a hlavná trofej súťaže putuje zo západu naspäť do srdca Európy.


Zdroj: Baumit, Škôlka nad vinicou Limbach, architekti.sk


Známe nominácie

Medzinárodná porota nominovala 36 finalistov z 325 prihlásených diel z 26 Baumit krajín. Z toho tri objekty zabojujú o najkrajšiu fasádu aj zo Slovenska.
V kategórii Bytový dom Nové Terasy II Košice od architektov Vallo Sadovsky, v kategórii Nebytová stavba budova Interpharm Bratislava z ateliéru ALEXY&ALEXY, a v kategórii Štruktúra podporuje dizajn Vináreň&Penzión Château Rúbaň z architektonického ateliéru Graphite. 

NOMINÁCIE
Zdroj: Tomáš Manina, Nové Terasy II Košice, Vallo Sadovsky

Zdroj: Soňa Sadloňová, Interpharm Bratislava, ALEXY&ALEXY

Zdroj: Zoltán Bartal, Château Rúbaň, Graphite

Klikni-Hlasuj-Vyhraj 

Pomôžte udeliť Cenu verejnosti 2018! Vyberte si svojho favorita a hlasujte. Svojmu obľúbenému projektu môžete prideliť 1 až 10 bodov. 
Ak sa pri hlasovaní aj zaregistrujete, budete automaticky zaradený do súťaže o účasť pre 2 osoby na slávnostnom galavečeri spojenom s odovzdávaním ocenení Life Challenge Award 2018, vrátane slávnostnej večere dňa 14. júna 2018 v bratislavskej Redute. V cene sú zahrnuté aj doprava a ubytovanie na 2 noci pre 2 osoby v 4-hviezdičkovom hoteli v Bratislave.
Využite svoju šancu! Verejné hlasovanie končí 3. mája 2018 o 12.00 hod.


Life Challenge 2018

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Nová farba na brizolit

Dlhodobo čistá fasáda s ochranou proti tvorbe rias